Stookolieactie

80.000 euro besparing op stookolie voor zo'n

500 Herkse gezinnen ...

 

sp.a voegt de daad bij het woord

en ook jij kan meedoen!

ONZE STOOKOLIEACTIE: elke euro telt 

Besparen op energiekosten: zowat elk gezin denkt erover na en is actief op zoek naar mogelijkheden. sp.a Herk-de-Stad helpt gezinnen die verwarmen op stookolie al jaren hiermee. Onze actie kan op steeds meer bijval rekenen. We organiseren voor de 18de keer een samenaankoop stookolie voor de inwoners van Herk-de-Stad. Deze zomer deden we dat ook en namen 560 Herkse gezinnen deel, goed voor zowat 810.000 liter stookolie. 


Ben jij inwoner van Herk-de-Stad en wil ook jij besparen op je stookoliekosten? Dan dan nu mee! Zo werkt het:


- Iedereen kan van 29 december 2019 tot en met 4 januari 2020 via onderstaand bestelformulier een bestelling van minimum 700 liter plaatsen.


OPGELET! ALS JE GEEN MAIL MET EEN OVERZICHT VAN JE BESTELLING ONTVANGT VIA E-MAIL, IS JE BESTELLING NIET GENOTEERD! NEEM DAN CONTACT MET ONS OP VIA stookolie@spaherkdestad.be


- na afsluiting van de inschrijvingsperiode bestellen wij bij de leverancier die ons de meest voordelige prijs gaf, Brandstoffen Kerfs;
- de prijs voor gewone gasolie diesel 10ppm bedraagt 0,6390 € / liter inclusief BTW;
- deze stookolie is niet alleen haast zwavelvrij, maar ook wintervast tot -21°C.
- de levering volgt vanaf 7 januari 2020;


Bestellen kan enkel door personen die officieel in Herk-de-Stad wonen én voor één leveringsadres. Telefonisch bestellen kan NIET. Wij moeten uw bestelling uiterlijk op 4 januari 2020 hebben. Bestellingen NA 4 januari worden NIET meer opgenomen. De bestelling is onherroepelijk. De minimumbestelling is 700 liter. De bedongen prijs geldt per liter ongeacht het aantal bestelde liters. Bij levering dient de tank wettelijk in orde te zijn: de groene dop is aanwezig. sp.a-Herk-de-Stad heeft eerst de prijs onderhandeld en groepeert nu enkel de bestellingen. Wij zijn geen contracterende partij en kunnen niet aansprakelijk gesteld worden bij eventuele niet-betaling van een levering of bij andere problemen. De leverancier neemt contact met de klant en bepaalt de leveringsdatum. Betalingen gebeuren onmiddellijk cash of met bancontact bij levering.


Als je vragen hebt, kan je ons contacteren via stookolie@spaherkdestad.be

Deze website gebruikt cookies. Door verder te surfen op deze site, aanvaardt u het gebruik ervan.

Lees meer
Accepteren